maandag 30 januari 2012

Kleine Avond


Lieve iedereen,

Terwijl jullie dit lezen ben ik waarschijnlijk aan het leren. Het is nu 00:09 en 20 januari. Ik heb net de Kleine Avond gehad en het was he-le-maal geweldig! Ik lig nu in m'n bed op m'n iPod in een notitie dit bericht te typen en zal waarschijnlijk niet vandaag geplaatst worden want we posten de laatste tijd HEEL ERG weinig. Onze excuses!

Wat is de Kleine Avond?

De Kleine Avond (KA of ka) is de musical bij ons op school die wordt opgevoerd door de eerste en tweede jaars. Vorig jaar kwam ik niet door de auditie's heen maar dit haar gelukkig wel! (:

Waar gaat de Kleine Avond over?

Lang verhaal. Het gaat over een mummie die de wereld wil veroveren om het maar kort te houden. Het stuk heet: 'The mummie returns (alweer)'

Picture
Een vriendin doet mascara bij me op.
Wat was ik in de Kleine Avond?

Ik was heldin, fan en voice over. Nu denk je echt 'okee...' een mummie en een heldin?!?! Ik zal het uitleggen.

Er wordt een film opgenomen 'The mummie returns' en ik ben daar de 'hoofdrol' in. Als de mummie bij mij langs komt schrik ik en komt de held binnen en redt mij door de mummie neer te slaan, alleen slaat hij perongeluk de acteur echt neer. Dan komt de 'echte' mummie binnen en we doen de scène, alleen wordt de held onderuit geslagen door de mummie.

Snap je? Nee? Geeft niet! 

Ik heb dus niet zo'n grote rol maar het is wel héél gaaf!

Ik had een blauw topje met een open witte blouse aan, met daaronder een blauw met wit gestipte rok, een zwarte panty en zwart ballerina's. In m'n haar had ik een bloem.
Picture
Als 'heldin'. 
Topje - America Today ~ Blouse - H&M ~ Rok - van een vriendin ~ Panty - Action (3 voor €1,89) ~ Ballerina's - van een vriendin
Als voice over zag je me niet en als fan droeg ik m'n zelfgemaakte kokerrok en een blauw t-shirt daarop. Met dezelfde panty en neon-roze all stars. Ik moest me echt heel snel omkleden, dus nadat ik een liedje had gezongen moest ik als een gek naar buiten rennen, onderweg om weer de school in te gaan m'n blouse, bloem en schoenen uit doen, de kleedkamer in spullen neer gooien, rokje uit, kokerrok aan, t-shirt en schoenen pakken, t-shirt opweg naar binnen (ook rennend) aan doen. Binnen naar de andere kant van het podium lopen en in de coulise m'n schoen aan doen, haar in een staart en shirt in m'n rok. Dan gelijk weer op, haha. Maar dat hoeft maar één keer gelukkig (: ik hoop dat ik er straks nog foto's onder kan zetten maar weet het niet zeker. Zal dan wel wat later worden gepost.
Picture
Shirt - H&M ~ Rokje - Self Made ~ Panty - Action
Iniedergeval, de Kleine Avond was echt GEWELDIG!!! Volgend jaar ga ik mee doen aan de auditie's voor de Grote Avond (3de tot en met 6de) en ik MOET van mezelf echt erin komen! Het is zo gaaf!

Slaap lekker iedereen, ik begin nu wel moe te worden haha, morgen voor de laatste keer optreden ): wordt wel super want moeten het voor de obnderbouwers doen (: misschien post Floor nog wel over haar outfit haha, daaag! x
 
Picture
21 januari

Gister had ik de show voor de onderbouwers en het was weer GEWELDIG! Het feest daarna was ook zó leuk! Haha, gister werd ik echt héél vet opgemaakt door een professionele visagist (:
Picture
Beetje uitgerekte foto, maar krijg hem niet goed.. Dit was mijn make-up de 2de dag.
30 januari

Hee iedereen,

EINDELIJK, vandaag stonden de foto's van de Kleine Avond op onze school site. Ook heb ik een aantal foto's gekregen van een vriendin (dankjewel schat ♥). Ik heb nu even pauze (tussen grieks en frans door) en heb gelijk wat foto's geüpload. Sorry iedereen die ik eraf heb geknipt, maar ik weet niet of jullie wel op onze blog willen ;) Hier nog wat foto's om jullie mee te laten genieten van de Kleine Avond. De foto's zijn echt prachtig, maar ik zet alleen die van mezelf online (je weet nu waarom) -en die zijn meestal NIET zo prachtig-  . x
Picture
Bij het eindlied 
Picture
v. l. n. r. bang, bang met vreemde mond, luisterend

Die zwarte band is mijn zenderband. We hadden zenders en omdat ik geen goede zakken had moest ik een band om, maar die was te groot dus moest er een knoop ik en ziet het er erg gek uit boven m'n rokje.
Picture
Je ziet een draadje met m'n microfoontje ;)
Picture
Picture
Picture
Ik moest overdreven lachen, dat is wel geluk - zie boven- .
Picture
v.l.n.r. einddans, uitleg van de regisseur (in het stuk), verontwaardigd
Zo als je ziet heb ik niet de meest charmante foto's ;)

Reactie's op weebly:

Eva
Lol
tess
Haha, leuk hoor em! Leuk rokje en ballerina's (;

Geen opmerkingen:

Een reactie posten