maandag 20 februari 2012

Bloglovin en GFC

Lieve iedereen,

Onze blog in een gloed nieuw jasje, gek om te zien hé? Voor ons is het ook wel even wennen, we hebben een nieuwe naam, nieuwe manier van bloggen etc etc. Ook al onze oude berichten moeten we verplaatsen naar blogspot. En dan is niet zo makkelijk... Eerst moeten we de hele tekst kopiëren en dan weer hier plakken, de goede datum erbij zoeken, de labels eraan vast plakken en hem dan online zetten. Bij sommige posts zit er een wit balkje om de letters, maar we weten niet hoe we die weg krijgen. Ook zijn de post bij allemaal rond middernacht geplaatst, let daar ook niet op want dat zijn gewoon de instellingen. Goed, nu gaan we verder met het onderwerp van deze post, Bloglovin en GFC.

BLOGLOVIN

Bloglovin?
Wat is dat?
Ik zal het jullie eens goed uitleggen!

Op Bloglovin kan je heel gemakkelijk een account aanmaken en dan kan je je favoriete blogs volgen, telkens als zij een post plaatsen vertelt bloglovin dat aan je. Zo mis je geen een post meer van je favoriete blogs! Klik rechtsboven op bloglovin en volg ons!

Google Friend Connect

De andere manier om ons te volgen is via GFC. Alle blogspot-blogs hebben dat standaard en als je blogspot opent krijg je de ongelezen posts van blogs die je volgt, ook super handig!

Ik gebruik liever Bloglovin, want dat vind ik fijner werken, en er is een app van ;)

x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten