vrijdag 31 augustus 2012

Freaky Sexy

Dit is een van de zes boeken die ik mee heb genomen op vakantie. Dit boek (van Joyce Carol Oates) zijn twee boeken in 1.

Freaky Sexy - Joyce Carol Oates
De twee boeken heten apart:

* Freaky Groene Ogen
* Sexy
Freaky Groene Ogen - Joyce Carol Oates
Het verhaal
Franky is een meisje uit een gezin met drie kinderen. Haar vader is een hele bekende sportverslaggever. In het huis gaat alles zoals haar vader wil en haar ouders hebben steeds vaker ruzie met elkaar. Dan gaat haar moeder weg want het gaat niet meer goed tussen haar ouders, haar moeder heeft namelijk door wat voor een grote invloed haar vader op het gezin heeft.

Wat ik ervan vind
Het was een niet heel moeilijk boek en het einde is best zielig maar ook een beetje ongeloofwaardig/overdreven. Het is erg mooi dat je kan lezen hoe Franky steeds meer hetzelfde gaat denken als haar moeder over haar vader.

7.0


Sexy - Joyce Carol Oates

Het verhaal
Darren is een populaire jongen en zit in het zwemteam. Zijn vriend (die ook in het zwemteam zit) wordt weggestuurd bij de training en daardoor heeft Darren geen vervoer naar huis. Als hij naar buiten loopt komt hij zijn leraar Engels tegen (meneer Tracy) die hem een lift aanbiedt. Na een paar weken beschuldigen Darren's vrienden meneer Tracy dat hij hen lage cijfers geeft. Omdat hij dit doet hebben zij een plan verzonnen en zo wordt meneer Tracy beschuldigd voor kinderporno.

Wat ik ervan vind
Ik vind dit boek beter geschreven dan Freaky Groene Ogen. Dit boek laat zien hoe een grap uit kan lopen naar best iets ernstigs. Ik vind dat best goed zodat mensen kunnen zien wat er kan gebeuren.


7.3Het cijfer voor Freaky Sexy:

7.2(Ongeveer het gemiddelde van die 2 boeken apart)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten