zaterdag 3 december 2011

Hockeyselectie


Lieve iedereen,

Ik had vandaag een selectie van een hockeyschool en ik heb het echt helemaal verpest :S

Ik zit nu helemaal dood op m'n kamer GTST seizoen 1 te kijken en dit bericht te schrijven. Ik zal jullie even vertellen hoe de selectie ging.

Om half 3 kwamen we (zoals er in de mail stond) aan op de club. Nog 3 andere meisjes uit mijn team en 1 meisje uit een ander team. Daar wordt ons verteld dat we te laat zijn en eigenlijk met de groep die nu aan het spelen is mee moesten doen, alleen zijn we fout geïnformeerd. Nu moeten we met de jongens mee doen. Op zich geen probleem, maar jongens spelen gewoon groffer en beter (het is gewoon zo). Bij de meisjes zaten allemaal kinderen die ik ken dus gelukkig hoefde ik daar niet tegen want die zijn echt HEEL goed! Haha. Ook met de nummers waren fouten gemaakt doordat wij er niet waren dus kregen we een nieuw nummer, ik kreeg nummer 99.
Picture

Op naar het veld! We beginnen met afronden op het goal. Oké...Moet lukken, maar NEE, het lukt niet :( Daarna moesten we onze trucjes laten zien en nu ben ik echt helemaal niet technische en heb een aantal van die oefeningetjes daar niet geleerd dus dat was ook een afgang. Na dit moesten we een oefeningetje doen waar ik het WEER helemaal fout deed, oepss.... Het is gewoon een feit dat ik niet kan scoopen (voor de niet-hockeyers onder ons, scoopen is dat je met je stick de bal omhoog wipt. Ver, hoog en met je stick een beetje plat), nu ben ik ook niet zo'n specialist in de back-hand (je hebt je for-hand en je back-hand, for-hand is de voorkant, back-hand ik met de andere kant, maar niet de bolle kant van een stick!!!!) en met de back-hand stoppen lukt ook niet echt (rechtsvoor hé?1 Alles met je for-hand). Afgang nummero 3 dus. Tot slot moesten we een partijtje spelen, ik stond linksvoor (sorry lieve Bo) en heb 3 keer gescoord ofzo en 1 actie gemaakt. Ook niet echt iets waarvan je denkt, "WOW". Maar goed....

Over ongeveer 10 dagen weet ik of ik door ben... Ze laten kinderen door waar die ze iets kunnen leren en dat dan ook snel leren... Ik ben benieuwd, want ik kan nog aardig wat leren :P Ik weet echt -bijna- zeker dat er sowieso iemand door gaat van ons 5 want sommige hebben het echt goed gedaan!!

Nu zit ik dus op m'n kamer een beetje te balen want normaal lukt het me wel maar vandaag dus niet.

Hier nog even een leuk zinnetje die ze in GTST zeiden:
Meneer Norden (arts): "Goedendag mevrouw, hoe gaat het met u? Ik ben meneer Norden en ik ga u vandaag uit elkaar halen en weer in elkaar zetten."

Kijk GTST seizoen 1 afleveringen op: mijn YouTube account. Ik heb ze niet zelf geupload, maar ben bezig ze in een afspeellijst te zetten :)


x

Gaan jullie trouwens nog Sinterklaas vieren? Zo ja, veel plezier! Ik niet echt meer...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten